Het delen van ervaringen en BBQ recepten en zoveel mogelijk genieten van elk BBQ recept, samen zijn met vrienden en familie. Dat is waar het om draait bij barbecue. We gebruiken de BBQ al eeuwen als een verlengstuk van de keuken. Het lijkt alsof het de dag van vandaag een echte trend aan het worden is door alle media aandacht, Althans voor mij voelt het zo omdat ik al jaren niet beter weet ;-). En eigenlijk kookt men al eeuwen buiten, op kolen of gewoon boven een vuurtje. De smaak van je BBQ gerechten krijgen een extra dimensie met het buiten grillen boven kolen, briketten of open vuur. Met mijn blogs ga ik je helpen om zoveel en zo eenvoudig mogelijk te genieten van alles wat je ook maar op de barbecue klaar kunt maken. Heb jij nog bbq tips voor de lekkerste bbq recepten en wil je zo met mijn trouwe lezers delen? Stuur mij dan een mailtje.

BBQ ReceptenHoofdgerechtVarken Speenvarken ham van de bbq 4s

Crunchy Speenvarken Ham, met Peer Rode Wijnsaus – Kerst BBQ Recept

Alweer zo’n traditioneel kerstrecept van de bbq, alleen dan in een jasje van BBQnoeier. Ik heb de ham eerst geïnjecteerd met pekel zodat het vlees lekker mals blijft, daarna ingesmeerd met een mooie scherpe mosterd, en vervolgens goed in de rub gezet. Vooral de huid aan de bovenzijde heeft extra aandacht gehad omdat dit een…

Read more
BBQ ReceptenHoofdgerechtLow 'N SlowVarken babybackribs 3-2-1 spareribs van de bbq

Asian Style Spare ribs 3-2-1 Met zelfgemaakte Teriyaki

Als je nog nooit Aziatische spare ribs hebt gehad moet je dit een keer proberen. Natuurlijk ook als je ze wel hebt gehad, want dit recept is te lekker om niet te proberen! De aanpak is iets anders, niet rubben maar marineren. Een marinade van citroen, en sojasaus in de basis en aflakken met zelfgemaakt…

Read more

BBQ, een eeuwenoud fenomeen. Iets wat iedereen wel een keer gedaan en geproefd heeft. Duizend en een recepten en smaken. Voor ieder wat wils, voor ieder met smaak voor lekker eten. BBQnoeier.nl is hét BBQ Blog waar het draait om super culinaire recepten en mega eenvoudige voor de doordeweekse werkdag. Ik deel mijn ervaringen waar jij de vruchten van plukt ;-)! Heb jij ook een schitterend recept wat je graag met mij wil delen. Graag! Neem ev en contact met mij op en misschien kunnen we samen iets leuks bedenken.

BBQ Online receptenboek

Nee, geen echt boek maar gewoon een website met heel veel informatie over BBQ, recepten, tips en tricks van een BBQ verslaafde. Alles wat ik maak leg ik vast en deel ik met de wereld, je kunt op mijn blog de handige zoekfunctie gebruiken om te zoeken naar low and slow, kip, rund, varken, ribs etc. Handig toch? Zo heb je in een mum van tijd heel veel inspiratie voor jouw bbq met vrienden en familie.