Zo loop ik met het pasje van Hanos wat ik gekregen heb toen ik lid werd bij het WBQA de Hanos binnen, hét walhalla als je van lekker (culinair) eten houdt. Vaak loop ik door de winkel en dan raak ik geïnspireerd door wat ik allemaal in de schappen zie liggen. Of gewoon door een ordinaire aanbieding, want tenslotte ben ik ook maar gewoon een Hollander! Toen ik tegen een mooie lamsbout aanliep heb ik ‘m maar snel in mijn karretje gemikt, want ik had me toch opeens zin in Gyros. Gek he?
Enfin, Gyros, een Griekse lekkernij waar niemand nee tegen zegt, althans de meeste mensen die ik ken. Ik ben al een paar keer naar Griekenland geweest, en het eerste wat ik daar doe is m’n telefoon pakken en zoeken naar de allerbeste gyros toko in de buurt. Doe jij dat ook altijd? Dat dacht ik al 😉
Deze gyros maak ik nu van lamsvlees, maar dat kan natuurlijk ook van varkens procureur (varkensnek), dat is iets gebruikelijker. Maar elke dag friet is ook niet lekker, dus nu maar eens lamsvlees gebruikt.