BBQnoeier, spreek je uit als “barbeknoeier”. Heerlijke (culinaire) BBQ recepten en liefde om te delen met anderen. Mijn naam is Bobby en ik ben onlangs door, vooral mezelf, uitgedaagd om dit BBQnoeier BBQ blog te starten. Met een knipoog naar het culinaire van de échte sterrenrestaurants. Waar ik heel graag eet maar nooit in de keuken zal staan 😉 Die ambitie heb ik overigens ook helemaal niet. Met mijn achtergrond als marketeer/ designer/ webbouwer is zo’n WordPress blogje zo online. Maar dan, de recepten? Waar haal ik die vandaan dacht ik. Daar hoefde ik natuurlijk niet uren over na te denken.

Inspiratie

Ik doe gewoon wat ik altijd doe, ik neem een traditioneel recept en zet daar mijn eigen handtekening onder. Ik doe altijd net even wat anders dan een ander. Want hoe kun je anders onderscheidend zijn? Wat doe ik wel wat de ander niet doet? Dat is de vraag die ik mezelf altijd stel als ik met iets nieuws start. In dit geval is het idee om vooral lekker mezelf te zijn, en hier zijn we dan.

Inspired by walking

Vaak slenter ik tegen de richting in door de supermarkt, groothandel of markt, en weet ik nog niet wat er op het menu staat. Na een kort rondje ligt mijn winkelmandje vol lekkere producten die ‘s avonds samenkomen als 1 overheerlijk gerecht.

Verder kijk ik ook élke Netflix serie dat gaat over chefs, koken, streetfood en eten. Daar word je vanzelf wel door geïnspireerd.

Ook eigenaar van

Ik loop er niet graag mee te koop maar ik wil toch iets meer over mezelf kwijt dan dat jullie zien over mij als BBQnoeier. In het dagelijks leven ben ik nog eigenaar van het merk Hilox Lighting & Lifestyle, en webshops Hilox.eu en Pilotxenonshop.com. Binnenkort komt daar nog iets heel erg leuks bij maar daar mag ik nog niks over verklappen. Oja, ik beheer sinds een jaartje ook bruutus.nl een persoonlijk lifestyle blog, voor mannen!

 Grill Bill Kamado BBQ

Zoals je hier boven nog kunt lezen komt er nog iets heel erg leuks bij, namelijk mijn eigen BBQ merk, Grill Bill Kamado BBQ. Na een jaar ontwikkelen, ontwerpen en testen zijn de kamado’s nu in grotere productie gegaan zodat deze voor iedereen te koop zijn.

bbqnoeier

Cocktails snuiven ☝🏼, (speciaal) bier drinken of een heerlijk glas wijn. Genieten met volle teugen, met een zachte brabants-bourgondische G.

Mijn laatste blogs

BBQ ReceptenHoofdgerechtHot 'N FastRund bavette rollade recept kamado bbq 11

Bavette Rollade Recept van de Kamado BBQ

Het bereiden van een bavette is nog nooit zo’n feest geweest. Deze Canadese Angus koe (van de Hanos) zorgt met zijn prachtig gemarmerde bavette voor een volle zachte smaak. Enneh, dat vet aan de buitenkant, gewoon een beetje laten zitten he. Deze bavette is weliswaar bereid op een kamado bbq, maar kan uiteraard ook op…

Lees meer
BBQ ReceptenHoofdgerechtHot 'N FastRookhoutVarken recept griekse gehaktballen van de kamado bbq 6

Griekse Gehakballen in gerookte tomatensaus + Griekse salade

Ja, de meeste lezers van mijn BBQ blog weten het inmiddels wel, ik ben verslaafd aan lekker eten, met name de Griekse keuken vind ik erg lekker. En als je niet naar Griekenland toe kunt, dan haal je Griekenland maar naar je toe. Met deze supermalse gehaktballetjes, frisse salade met feta en rijst met tomatenpuree.…

Lees meer
BBQ ReceptenHot 'N FastVis mosselen op de kamado bbq 102

Zeeuwse Mosselen, met een Italiaanse twist, van de Kamado BBQ

Jawel, als het mosselseizoen in juni is gestart ben ik er als de kippen bij. Nieuwe verse mosselen zijn écht superlekker. Als je er van houdt tenminste. En investeer eens een keer in mosselen van Neeltje Jans, echt in Nederland gekweekte diertjes uit Nederlandsche zee. Heer-lijk! Lekker met een krachtig speciaalbiertje. Je kunt natuurlijk ook…

Lees meer