Search
Close this search box.

BBQnoeier, Wie?

BBQnoeier, spreek je uit als “barbeknoeier”. Heerlijke (culinaire) BBQ recepten en liefde om te delen met anderen. Mijn naam is Bobby en ik ben onlangs door, vooral mezelf, uitgedaagd om dit BBQnoeier BBQ blog te starten. Met een knipoog naar het culinaire van de échte sterrenrestaurants. Waar ik heel graag eet maar nooit in de keuken zal staan 😉 Die ambitie heb ik overigens ook helemaal niet. Met mijn achtergrond als marketeer/ designer/ webbouwer is zo’n WordPress blogje zo online. Maar dan, de recepten? Waar haal ik die vandaan dacht ik. Daar hoefde ik natuurlijk niet uren over na te denken.

Inspiratie

Ik doe gewoon wat ik altijd doe, ik neem een traditioneel recept en zet daar mijn eigen handtekening onder. Ik doe altijd net even wat anders dan een ander. Want hoe kun je anders onderscheidend zijn? Wat doe ik wel wat de ander niet doet? Dat is de vraag die ik mezelf altijd stel als ik met iets nieuws start. In dit geval is het idee om vooral lekker mezelf te zijn, en hier zijn we dan.

Inspired by walking

Vaak slenter ik tegen de richting in door de supermarkt, groothandel of markt, en weet ik nog niet wat er op het menu staat. Na een kort rondje ligt mijn winkelmandje vol lekkere producten die ‘s avonds samenkomen als 1 overheerlijk gerecht.

Verder kijk ik ook élke Netflix serie dat gaat over chefs, koken, streetfood en eten. Daar word je vanzelf wel door geïnspireerd.

Ook eigenaar van

Ik loop er niet graag mee te koop maar ik wil toch iets meer over mezelf kwijt dan dat jullie zien over mij als BBQnoeier. In het dagelijks leven ben ik nog eigenaar van het merk Hilox Lighting & Lifestyle, en webshops Hilox.eu en Pilotxenonshop.com. Binnenkort komt daar nog iets heel erg leuks bij maar daar mag ik nog niks over verklappen. Oja, ik beheer sinds een jaartje ook bruutus.nl een persoonlijk lifestyle blog, voor mannen!

 Grill Bill Kamado BBQ

Zoals je hier boven nog kunt lezen komt er nog iets heel erg leuks bij, namelijk mijn eigen BBQ merk, Grill Bill Kamado BBQ. Na een jaar ontwikkelen, ontwerpen en testen zijn de kamado’s nu in grotere productie gegaan zodat deze voor iedereen te koop zijn.

Cocktails snuiven ☝🏼, (speciaal) bier drinken of een heerlijk glas wijn. Genieten met volle teugen, met een zachte brabants-bourgondische G.

Nieuwe recepten in je inbox?

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief!