Search
Close this search box.

Grill Bill, Hét Nieuwe Nederlandse merk Kamado BBQ

grill bill kamado bbq family

Liefde voor BBQ en buiten koken

Wat doe je als je liefde voor gezelligheid, buiten koken en vuur zo groot is als bij mij? Precies, dan start je met je eigen kamado BBQ merk. Je leest nu de primeur van mijn nieuwe ontwerp Grill Bill kamado BBQ. Na ruim een jaar ontwikkelen, ontwerpen, testen en aanpassen zijn we eindelijk tot een schitterend uniek en tijdloos ontwerp gekomen dat ook nog eens heel erg betaalbaar is.

2 Smaken kamado’s

De Grill Bill familie komt in 2 smaken, de zeer complete mat zwarte “Pro” variant, en een glanzend zwarte “Classic” variant, welke iets minder accessoires heeft, maar daarom ook een stuk vriendelijker voor de portemonnee.

Uniek Dutch design

Als je iets ontwerpt waarmee je de show wil stelen dan wil je natuurlijk onderscheidend zijn, zo wil je niet teveel op de rest lijken. Persoonlijk houd ik van een strak design. Geen fratsen, wel een supermooi ontwerp met tijdloze kleuren die passen in elke tuin en onder elke overkapping.

Handige features

Beide kamado’s zijn standaard al voorzien van vele handige features. Zo is het scharnier zo ontworpen dat je de zware deksel met 1 vinger kunt openen en zitten er haakjes onder de sidetables waar je je bbq tools aan kunt hangen. En bij de Pro variant wordt zelfs een gietijzeren grill rooster geleverd, hiermee krijg je van die heerlijke dikke maillard strepen op je gerechten.

Verder staan beide kamado’s op een superstevig standaard, deze is iets breder dan het onderstel van de meeste concurrenten. Hierdoor kan de kamado niet omwaaien of omvallen. Het standaard is voorzien van vier grote 6 inch wielen met zacht rubber zodat de kamado soepel over tegels en stenen rijdt.

Reviews van andere BBQ Bloggers

Een Kamado voor nog geen 10,- per maand?

Grill Bill is voor iedereen, of je nu een grote, of kleine portemonnee hebt, dat maakt niet uit. Als je maar net als ik van buiten koken, lekker eten én gezelligheid houdt! Daarom kun je een Grill Bill kamado bbq gespreid betalen voor een prijs van nog geen 10,- per maand. Zo is buiten koken op zo’n keramische bbq een stuk leuker toch? Daarom kun je nu exclusief bij Hilox Lighting & Lifestyle in 12, 18, 24 of 36 termijnen betalen. Handig toch?! Graag gedaan 🙂

bbq koop op afbetaling
Share the Post:

Related Posts

Nieuwe recepten in je inbox?

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief!