[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1583994421708{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column_text]

Low and Slow BBQ Kooktechniek

Veel BBQ recepten kun je bereiden middels de low and slow techniek. Hiermee stook je de bbq op tot een temperatuur tussen de 100 en 120 graden en ga je je gerecht laten garen totdat het botermals is. Je bent er even mee zoet maar dan heb je ook iets verrukkelijks om te serveren voor je vrienden en familie.

BBQNOEIER Helpt

Veel recepten zijn volgens traditionele wijze, erg lekker natuurlijk maar niet heel erg culinair. Ik als hobbykok experimenteer erop los, en de gerechten die ik het lekkerst vind post ik op dit blog, met alle ingrediënten en uitleg hoe jij dit ook kunt maken, als dat niet handig is dan weet ik het ook niet meer..[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default”][vc_column][dt_blog_list layout=”bottom_overlap” bo_content_width=”70%” bo_content_top_overlap=”150px” custom_content_bg_color=”#ffffff” gap_between_posts=”30px” resized_image_dimensions=”2×1″ post_title_font_style=”normal:bold:none” fancy_date=”y” fancy_categories=”y” loading_mode=”js_more” posts_offset=”0″ show_categories_filter=”y” filter_position=”left” category=”69″][/vc_column][/vc_row]

Nieuwe recepten in je inbox?

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief!