Hot and fast BBQ recepten, van BBQNOEIER. Alle recepten met een snelle bereidingsmethode vind je op deze pagina. Van eenvoudig tot moeilijk en culinair. De snelle bereidingsmethodes zijn toe te passen op vele producten, zowel vlees, vis en groentes. De hot and fast methode begint vanaf een temperatuur vanaf 150 graden, alles wat daar onder zit heet dan weer low and slow, snap je ‘m nog? Ja? Mooi!

BakkenBBQ ReceptenHoofdgerechtHot 'N FastLunchRundVarkenVoorgerecht frikandel cake recept-1

Frikandel Cake – BBQ Recept

De Frikandel Cake is een unieke draai aan de klassieke frikandel, perfect voor BBQ-liefhebbers die op zoek zijn naar iets nieuws. Met een mengsel van frikandellen, gehakt, ui, knoflook en kruiden, gevormd tot een stevige cake en langzaam gegaard op de barbecue, biedt dit gerecht een smaakvolle en gezellige toevoeging aan elke zomerse bijeenkomst.

Read more
BBQ ReceptenHoofdgerechtHot 'N FastRund bavette rollade recept kamado bbq 11

Bavette Rollade Recept van de Kamado BBQ

Het bereiden van een bavette is nog nooit zo’n feest geweest. Deze Canadese Angus koe (van de Hanos) zorgt met zijn prachtig gemarmerde bavette voor een volle zachte smaak. Enneh, dat vet aan de buitenkant, gewoon een beetje laten zitten he. Deze bavette is weliswaar bereid op een kamado bbq, maar kan uiteraard ook op…

Read more
BBQ ReceptenHoofdgerechtHot 'N FastRookhoutVarken recept griekse gehaktballen van de kamado bbq 6

Griekse Gehakballen in gerookte tomatensaus + Griekse salade

Ja, de meeste lezers van mijn BBQ blog weten het inmiddels wel, ik ben verslaafd aan lekker eten, met name de Griekse keuken vind ik erg lekker. En als je niet naar Griekenland toe kunt, dan haal je Griekenland maar naar je toe. Met deze supermalse gehaktballetjes, frisse salade met feta en rijst met tomatenpuree.…

Read more
BBQ ReceptenHot 'N FastVis mosselen op de kamado bbq 102

Zeeuwse Mosselen, met een Italiaanse twist, van de Kamado BBQ

Jawel, als het mosselseizoen in juni is gestart ben ik er als de kippen bij. Nieuwe verse mosselen zijn écht superlekker. Als je er van houdt tenminste. En investeer eens een keer in mosselen van Neeltje Jans, echt in Nederland gekweekte diertjes uit Nederlandsche zee. Heer-lijk! Lekker met een krachtig speciaalbiertje. Je kunt natuurlijk ook…

Read more