Heb je een bedrijf, restaurant, blog of socialmedia account waarmee je dezelfde BBQ passie deelt als ik? Dan is een samenwerking natuurlijk erg leuk en interessant. Zo worden we er (als het goed is) samen beter en sterker door. Heb je interesse, vul dan je gegevens even in op deze pagina.

Enkele ideeën voor een samenwerking:

BBQ Recepten en tips

Heb je zelf een heerlijk recept dat je wilt delen op mijn blog, dat is uiteraard erg welkom. Je mag daarin een link plaatsen naar bijvoorbeeld je eigen website of socialmedia account in ruil voor een linkje terug.

BBQ productreviews

Heb je een leuk product dat je aan de man wil brengen via mijn blog en socialmedia kanalen? Leuk! Ik zal een geweldige review maken met goed beeld en wellicht een filmpje indien gewenst.

Denk hierbij aan bbq’s, accessoires, sauzen, kruiden. Zolang het maar in relatie staat tot barbecueën 😉

Mijn laatste blogs