Een goede barbecue begint bij de juiste keuze én de juiste kennis. In deze categorie vind je alles over de verschillende soorten BBQ’s, van houtskool bbq’s als kamado’s en gas tot elektrische en pelletbarbecues. We leggen de verschillen helder uit, vergelijken technieken, bespreken voor- en nadelen en geven praktische tips om het maximale uit elke barbecue te halen.
Of je nu een beginner bent die zijn eerste grill kiest of een ervaren buitenkok die wil upgraden, hier ontdek je welke BBQ het beste past bij jouw manier van grillen, roken of slowcooken. Met heldere uitleg, eerlijke inzichten en diepgaande artikelen helpt BBQNoeier.nl je om elke BBQ-sessie beter, makkelijker en smaakvoller te maken.
Pellet BBQ’s staan bekend om hun gemak, constante temperatuur en houtvuur smaak.
Smaak, warmte en kwaliteit uitgelegd Goede houtpellets zijn essentieel voor een schone
De nieuwe Grill Bill Pro III is gearriveerd en ik heb ‘m
De simpele uitleg voor beginners! Wil je starten met een kamado BBQ
Zo doe je het veilig en zonder risico! Een nieuwe kamado BBQ
Een kamado BBQ schoonmaken is veel eenvoudiger dan de meeste mensen denken.
Zo doe je het veilig en gecontroleerd! Een kamado BBQ aansteken lijkt
Indirect barbecueën is dé techniek waarmee een kamado echt tot leven komt.
Zo beheers je lucht, temperatuur en vuur! Een kamado BBQ werkt anders
Complete handleiding voor beginners & experts Een Kamado BBQ is geen gewone
Schrijf je in op mijn nieuwsbrief!