Flammkuchen Chimichurri Pork

De flammkuchen Chimishurri pork ready to eat
0.0 from 0 votes

Dit recept –> BINGO. Wat een beleving was dat. Meteen even op mijn lijstje favoriete pannenkoeken gezet.

Saus met Chimichurri

Door de crème fraîche mix ik een zelfgemaakte Chimichurrie saus. De bereidingswijze van de saus kun je terug vinden in mijn eerste recept: Fusion Angus Bavette, Chimichurri en Parelcouscous

Flammkuchen Chimichurri Pork

Recipe by BBQNOEIER
0.0 from 0 votes
Course: BBQ Recepten, Hot ‘N Fast, Pizza, VoorgerechtCuisine: DuitsDifficulty: Makkelijk
Personen

1

Persoon
Voorbereiding

10

minutes
Kooktijd

5

minutes
Total time

40

minutes

Ik heb zelf al veel flammkuchen recepten geprobeerd en deze is nu toch echt mijn favoriet. De smaak van de chimichurri in de crème fraîche is echt heerlijk, het water loopt me in de mond als ik er weer aan denk.

BBQ Mode

Houd je scherm aan tijdens het koken

Ingredienten

  • Flammkuchen deeg, kant en klaar of zelf maken

  • Crème Fraîche

  • ChimiChurri saus uit vorig recept

  • Halve rode ui in grote dunne stukken

  • Jonge kaas

  • Parmezaanse kaas

  • Blokjes spek

  • Lente ui

  • Kappertjes

  • Teentje knoflook

  • Overige Benodigdheden
  • Schaal

  • Pizzasteen

Dit recept is gemaakt op een Grill Bill Kamado

Tweevoudig winnaar Beste BBQ Award. In Nederland ontworpen en ontwikkeld. Je koopt deze kamado rechtstreeks bij de fabrikant, en dat scheelt in de prijs!

Aanwijzingen

  • Steek de Kamado aan en laat deze naar 220 graden opwarmen.
  • Doe 3/4e kuipje Crème Fraîche in een schaal
  • Voeg een paar eetlepels (naar smaak) chimichurri toe, en meng alles goed door.
  • Smeer dit uit over het deeg en leg de halve uienringen en jonge kaas erop
  • Voeg dan de spekblokjes, Parmezaanse kaas, knoflook en kappertjes toe
  • Nu nog 3 tot 5 minuutjes op de BBQ en je kunt aanvallen.
Instagram

Dit recept gemaakt?

Tag @bbqnoeier op Instagram en gebruik hashtag #bbqnoeier

Facebook

Join our Facebook Group!

Volg https://www.facebook.com/groups/918812056942033/ op Facebook

Hoe bereid je deze geweldige Flammkuchen?

  1. Doe 3/4e kuipje Crème Fraîche in een schaal
  2. Voeg hierbij een paar eetlepels chimichurri meng dit door elkaar totdat jij het lekker genoeg vind
  3. Smeer het uit over het flammkuchen deeg
  4. Drapeer de halve uien ringen en jonge kaas erover
  5. Dan de spekblokjes
  6. Top ‘m af met parmezaanse kaas, knoflook en kappertjes

En nu eten? Nee eerst nog even op de BBQ!

De bbq stook je op 220 graden. Een echte must have, zeker voor de dunne flammkuchen, is de pizza steen. Door de flammkuchen te garen op de steen voorkom je dat de bodem zwart wordt. Verwarm deze steen gewoon mee, ongeveer 20 tot 30 minuten.

De flammkuchen Chimishurri pork ready to eat

Na ongeveer een minuutje of 3 tot 5 zie je dat de kaas smelt en de toppings gaar zijn. Tijd om ‘m van de pizzasteen af te trekken dus. Et voila, de Flammkuchen Chimichurry. Smakelijk eten!

Share the Post:

Gerelateerd

bruscetta-paddenstoelen-recept.3

Gegrilde Paddenstoelen Bruschetta

Rokerige, gegrilde paddenstoelen geserveerd op knapperig BBQ-brood met verse kruiden en knoflook.
oesters-recept-bbq.1

Geflambeerde oesters Met Uitgebakken spekjes en Parmezaanse kaas

Ziltige oesters, geflambeerd boven open vuur en afgewerkt met krokant spek en
Recept-Italiaans-Gehaktbrood-Kamado-BBQ.1

Smokey Italiaans Gehaktbrood met 3 Kazenbrood op de Kamado

Italiaans gehaktbrood van de kamado met Parmezaanse kaas, knoflook en Garlic &
kalkoen botermarinade

Gebraden Kerstkalkoen met Jus van de BBQ

Een feestelijke BBQ-kalkoen die altijd lukt: mals, smaakvol en eenvoudig vooraf klaar
welke bbq moet ik kiezen, welke past bij mij

Welke BBQ Moet ik Kopen, wat past bij mij?

Welke BBQ moet je kopen? Het lijkt een simpele vraag, maar zodra
Korean-Iberico-Rib-Fingers

Korean Iberico Ribfingers met Zoetzure salade

Koreaanse Iberico ribfingers van de Grill Bill kamado: mals, sticky varkensvlees met

Nieuwe recepten in je inbox?

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief!

[sibwp_form id=1]