recept griekse gehaktballen van de kamado bbq 6

Bij het woord alleen begint het deuntje al in je hoofd te klinken, catchy, vrolijk en een beetje gewaagd ;-).  Deze “snoepwinkel” schrijf je echter met een Q, de Q die je terugvindt in BBQ. Want dat is waar deze shop in gespecialiseerd is. 

Koken op vuur

Samen zijn rond het vuur, gezelligheid en lekker eten wordt hier geademd. Koken op vuur, als je daar van houdt, kun je hier je hart ophalen. De Qandyshop is een winkel met diverse producten en merken waar je erg vrolijk van wordt.

Nieuw: QandyLab Try-rub kit

Breaking in Nederland en alleen in de Qandyshop te proberen: De Try-rub. Het werkt heel simpel: Je wordt lid van de club en je ontvangt vervolgens iedere maand 3 heerlijke dry rubs om te proberen. Zo hoef je dus niet meer die grote potten aan te schaffen en weg te gooien wanneer over de datum ( Bad voor het milieu.. ) en kun je eerst kijken wat bij je past.

Oh, en vergis je niet, de rubs worden verstuurd in afsluitbare reageerbuisjes met een inhoud (per stuk) waarmee je ong. 600/700 gram vlees mee kunt bereiden. Je krijgt in deze “probeerverpakking” dus wel ruim voldoende om het écht goed te proberen.

Breed Assortiment Topmerken 

Naast een aantal buitenlandse merken, zoals Blues Hog of The Meatstick, probeert de Qandyshop ook leuke samenwerkingen aan te gaan met Nederlandse bedrijven/merken. Trots zijn op- en werken met, de Nederlander; de ondernemers, boeren en slagers, dat is de kracht van Qandyshop. Er wordt nog volop uitgebreid, dit is alvast een greep uit de merken: 

Grill Bill kamado – Stoere en prijswinnende kamado’s
• Big Boy BBQ and smoke – Heerlijke rubs
• PiRo – de mooiste 2-in-1 pizza en rotisserie
• Style de Vie – Forged – Laquiole. 1 bedrijf, meerdere prachtige merken.
• Valhal Outdoor – Gietijzeren skillets, pannen en accessoires.
• Freezing Coals – Houtskool voor zowel Hot and Fast als Low and Slow bereidingen
• Smoke & BBQ – De fanatieke FB-groep die inmiddels diverse eigen producten aanbiedt

Share the Post:

Related Posts